10:58
Kaip sutaupyti perkant prekes gyvūnams?

Dažnas iš mūsų namuose turime augintinį, tad žinome, kad jo poreikių patenkinimas gali kainuoti nemažus pinigus. Vis dėlto beveik niekada neverta rinktis pigiausių produktų, jau nekalbant apie maistą. Pigios alternatyvos dažnai neatitinka nei gyvūno, nei šeimininko poreikių ir sukelia daug nepatogumų, yra neekonomiškos. O ar įmanoma sutaupyti, kai perkamos aukštos kokybės zooprekės? Žinoma, jei tik vadovausitės keliais naudingais patarimais.

Pasinaudokite akcija

Jei turite savo mėgstamą parduotuvę, sekite jos naujienas – galbūt gyvūnų prekėms akcija taikoma kaip tik tuo metu, kai jūsų augintiniui prireikė maisto, kraiko ar naujo pavadžio? Nepraleiskite tokių progų, nes jos leidžia išties daug sutaupyti. Naujienas patogu sužinoti parduotuvės paskyroje socialiniuose tinkluose arba užsiprenumeravus naujienlaiškį – tokią galimybę dažniau siūlo internetinės parduotuvės.

Atkreipkite dėmesį, kad zooprekes su akcija dažnai galima įsigyti tada, kai artėja jų galiojimo termino pabaiga. Įvertinkite, ar spėsite jas sunaudoti ir tik tada atlikite užsakymą, itin atidžiai rinkitės gyvūnų maistą.

Gyvūnų prekės internetu

Pirkdami internetu galėsite nemažai sutaupyti. Zooprekės čia dažnai parduodamos truputį pigiau, nes elektroninės parduotuvės veiklos išlaidos yra mažesnės: nereikia patalpų nuomos, daug darbuotojų ir kt. Taip pat internete vykdomos įvairios akcijos, o tai puiki galimybė sutaupyti. Ar vyksta pageidaujamos gyvūnų prekės akcija, sužinoti labai paprasta – tiesiog pasinaudokite mėgstamos parduotuvės paieška arba filtrais.

Naudinga pasidomėti:

Zooprekes internetu parduodančios parduotuvės dažnai kviečia dalyvauti įvairiose lojalumo programose. Vienose jų galima rinktis taškus už pirkinius, kitose – specialia kaina įsigyti tam tikrų produktų. Svarbu tai, kad kad tai būdas sutaupyti, o apie vykstančias akcijas sužinosite prenumeruodami parduotuvės naujienlaiškį.

Pirkite didesnį kiekį

Kiekio nuolaidas gana dažnai taiko tiek fizinės, tiek internetinės parduotuvės. Tai reiškia, kad zooprekės perkant didesnį kiekį yra parduodamos pigiau. Tai gali būti puiki galimybė papildyti gyvūnų maisto atsargas namuose ar įsigyti kraiko ilgesniam laikui. Tiesa, toks taupymo variantas tinka ne visiems, nes reikia turėti vietos, kur įsigytas prekes būtų galima laikyti.

O jei perkate internetu, dar vienas būdas šiek tiek sutaupyti yra didesnė pirkimo suma. Nuo tam tikros sumos zooprekės yra pristatomos nemokamai, tad atlikti didesnį užsakymą tikrai apsimoka. O jei jūsų augintiniui tiek daug visko nereikia, galite užsakymą planuoti kartu su kaimynu ar draugu – pristatytas prekes pasidalinsite ir niekam neteks mokėti pristatymo mokesčio.

Категория: Bendra informacija | Просмотров: 4542 | Добавил: aidasrakstys | Теги: augintiniu prekes, akcija gyvunu prekems, zoo prekės, zooprekės, zoo prekes, zoo prekes internetu, gyvunu prekes, gyvunu prekes akcija, gyvunu prekes internetu, gyvunu prekes pigiau | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar