16:00
Josera sterilizuotoms katėms - Aukščiausios kokybės kačių maistas

Josera sterilizuotoms katėms. Sterilizuotoms ir kastruotoms katėms reikalinga ypatinga priežiūra ir mityba, kad jos galėtų išlaikyti sveiką kūno svorį ir išvengtų su šlapimo sistema susijusių problemų. Šiuo atveju svarbus vaidmuo tenka tinkamai parinktam pašarui. Vienas iš populiariausių ir kokybiškų pasirinkimų yra „Josera“ prekės ženklo pašarai, kurie išsiskiria subalansuotu sudėties deriniu ir pritaikymu konkrečioms katės mitybos reikmėms. Šiame straipsnyje aptarsime pagrindines „Josera“ linijas, skirtas sterilizuotoms katėms: „Josera Classic“, „Josera Léger“ ir „Josera Naturelle“. Taip pat paliesime pašarų kokybę, naudą sterilizuotoms katėms bei įvertinsime šių produktų kainas akcijų metu ir po jų.

Josera sterilizuotoms katėms

Sterilizuotų ir kastruotų kačių mitybos ypatumai

Sterilizuotos ir kastruotos katės dažnai patiria hormoninius pokyčius, kurie gali lemti polinkį į viršsvorį. Be to, dėl sumažėjusio aktyvumo ir energijos poreikio šios katės turi mažesnį kasdienį kalorijų poreikį. Nepakankamas kalorijų valdymas gali sukelti nutukimą, kuris vėliau gali tapti priežastimi įvairių sveikatos problemų, tokių kaip diabetas, širdies ligos ar sąnarių skausmai. Be to, sterilizuotoms katėms padidėja šlapimo takų problemų rizika, todėl svarbu rinktis pašarą, kuris padėtų reguliuoti pH lygį ir išvengtų akmenų susidarymo. Štai kodėl Josera sterilizuotoms katėms yra geriausias maistas kiekvienai katei ar katinui.

Naudinga pasidomėti:

Josera pašarų linijos: Classic, Léger ir Naturelle

Josera Classic katėms

Josera Classic yra vienas iš pagrindinių šio gamintojo produktų, skirtų tiek sterilizuotoms, tiek nesterilizuotoms katėms. Šis pašaras užtikrina subalansuotą mitybą, praturtintą būtinais mineralais ir vitaminais. Jame yra sumažintas riebalų kiekis, todėl jis puikiai tinka sterilizuotoms katėms, siekiant išvengti per didelio svorio priaugimo. Be to, šis pašaras turi optimalų baltymų kiekį, padedantį išlaikyti sveiką raumenų masę.

„Josera Classic“ sudėtis pagrįsta aukštos kokybės ingredientais, tokiais kaip paukštiena ir grūdai. Pašaro sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių, konservantų ar skonio stipriklių, todėl geriausias pasirinkimas yra maistas Josera sterilizuotoms katėms, siekiant suteikti katei sveiką ir natūralią mitybą.

Josera Léger katėms

Josera Léger yra specialiai sukurtas pašaras sterilizuotoms ir mažiau aktyvioms katėms. Šis pašaras pasižymi ypač mažu kalorijų kiekiu ir yra praturtintas ląsteliena, padedančia užtikrinti sotumo jausmą bei skatinti sveiką virškinimą. Tai leidžia katei išlaikyti normalų kūno svorį, neskatinant persivalgymo.

Be to, „Josera Léger“ sudėtyje yra subalansuotas mineralų kompleksas, kuris padeda reguliuoti šlapimo pH lygį, mažindamas akmenų susidarymo riziką. Tai itin svarbu sterilizuotoms katėms, nes jos dažniau susiduria su šlapimo takų problemomis.

Josera Naturelle

Josera Naturelle yra natūralaus pašaro pasirinkimas, skirtas sterilizuotoms katėms. Šis pašaras sudarytas iš aukštos kokybės ingredientų, be grūdų, kas gali būti ypač naudinga katėms, turinčioms alergijų ar jautrumą tam tikriems maisto produktams. „Josera Naturelle“ turi sumažintą riebalų kiekį, todėl tinka sterilizuotoms katėms, siekiančioms išlaikyti idealų kūno svorį.

Vienas iš „Josera Naturelle“ privalumų yra natūrali sudėtis be dirbtinių priedų, kvapiklių ir dažiklių. Šis pašaras padeda palaikyti sveiką odą ir blizgančią kailį, o subalansuoti baltymai padeda išlaikyti gerą raumenų tonusą.

Kokybė ir nauda sterilizuotoms katėms

Visi „Josera“ produktai išsiskiria aukšta kokybe ir yra gaminami laikantis griežtų kokybės kontrolės standartų. Pašarų gamyboje naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai, kurie užtikrina, kad katės gautų visas būtinas maistines medžiagas.

„Josera“ pašarai sterilizuotoms katėms siūlo šiuos pagrindinius privalumus:

  • Svorio kontrolė: Pašarų sudėtyje sumažintas riebalų kiekis, todėl jie padeda išvengti svorio augimo, kuris yra būdingas sterilizuotoms katėms.
  • Sveikas šlapimo takų funkcionalumas: Specialiai subalansuoti mineralai padeda reguliuoti pH lygį ir sumažina akmenų susidarymo riziką.
  • Aukštos kokybės baltymai: Padeda išlaikyti raumenų masę net esant mažesniam kalorijų suvartojimui.
  • Natūrali sudėtis: Dauguma „Josera“ produktų sudėtyje nėra dirbtinių priedų, todėl katės gauna natūralų ir sveiką maistą.

Maisto gaminių svoriai

„Josera“ pašarai sterilizuotoms katėms siūlomi įvairiais svorio variantais, kad būtų patenkinti tiek mažesni, tiek didesni poreikiai:

  • 400 g pakuotės: Tai puikus pasirinkimas, jei norite išbandyti naują pašarą ar turite tik vieną katę.
  • 2 kg pakuotės: Optimalus pasirinkimas mažesnėms katėms arba kai pageidaujate vidutinio dydžio pakuotės.
  • 10 kg pakuotės: Tinka didesniems namų ūkiams arba tiems, kas nori užtikrinti ilgesnį maisto tiekimą.

Kainos akcijos metu ir be jos

„Josera“ pašarai dažnai siūlomi su akcijomis, todėl tai puiki proga įsigyti kokybiško maisto už mažesnę kainą. Kainos gali skirtis priklausomai nuo pardavėjo ir akcijų laikotarpio, tačiau apytikslės kainos yra tokios:

  • 400 g pakuotės kaina svyruoja nuo 3 iki 5 eurų, akcijos metu gali sumažėti iki 2,5 eurų.
  • 2 kg pakuotės įprastinė kaina yra apie 16–20 eurų, tačiau akcijos metu ji gali sumažėti iki 12–14 eurų.
  • 10 kg pakuotės kaina paprastai yra nuo 50 iki 60 eurų, o su nuolaida galite rasti už 40–45 eurus.

Išvados

„Josera“ pašarai sterilizuotoms katėms yra geriausias pasirinkimas tiek dėl savo aukštos kokybės, tiek dėl puikaus sudėties pritaikymo specifiniams katės poreikiams. Pasirinkdami tinkamą liniją, pavyzdžiui, „Classic“, „Léger“ ar „Naturelle“, galite užtikrinti savo katės sveikatą ir gerą savijautą. Be to, dažnai vykstančios akcijos suteikia galimybę įsigyti šiuos produktus už prieinamą kainą, neprarandant kokybės.

Sterilizuotoms katėms reikia ypatingo dėmesio ir mitybos, todėl „Josera“ yra patikimas sprendimas tiek siekiant palaikyti jų sveiką svorį, tiek išvengiant šlapimo takų problemų.

Prekės gyvūnams

Категория: Bendra informacija | Просмотров: 52 | Добавил: aidasrakstys | Теги: josera classic katems, katems, josera kaciu maistas, josera carismo, josera leger katems, josera culinesse, kaciu maistas, kaciu maistas josera, josera, josera kastruotoms katems, sterilizuotoms katems, josera maistas katems, josera katems atsiliepimai, josera katems, josera sterilizuotoms katems | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar